Ürün Yorumları
Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Saat Global Türkçe Versiyon
Gerçekten ürün yorumlarda yazdığı gibi hızlı ve sorunsuz geldi. Yaklaşık 1 veya 2 gün içerisinde ürün elinize ulaşmakta.Cihazda hiçbir problem yok. Cihaz ingilizce olarak geliyor. Saati telefonunuz ile eşleştirdikten sonra türkçeye çevriliyor.Gerçekten ben bu siteden çok memnun kaldım. Fiyat olarak da diğer sitelerden daha uygun.TEŞEKKÜRLER MAXİ TEKNO
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
17.02.2019
Xiaomi Piston Fresh Edition Kulaklık
Müşteri hizmetleri çok ilgili ürün güzel gayet hızlı gönderim daha ne olsun
Hamit Buğra Şıktat
15.02.2019
Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Saat Global Türkçe Versiyon
Daha evvel Mi band 2 kullanmıştım. Mi band 3 özellik ve ekran görselliği açısından kesinlikle tercih edilmesi gereken bir ürün. İngilizce gelen Mi band 3 yazılımın güncellemesi ile sorunsuz Türkçe oldu. Maxitekno'ya ürün yelpazesi, fiyat politikası ve ilgilerinden dolayı çok teşekkürler. Herkese tavsiye ederim.
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
14.02.2019
Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Saat Global Türkçe Versiyon
Ürünü 12.02.19 tarihinde sipariş verdim 13.02.19 tarihinde elime ulaştı çok memnunum ve çok kaliteli firma çok teşekkür ederim ilgi alaka için ürün alırken kesinlikle önce maxitekno ya bakacağım hem uygun hem güvenilir hayırlı satışlar diliyorum
Galip Yavuz
13.02.2019
Xiaomi 70Mai Pro Akıllı Araç Kamerası Global Versiyon
İlk başlarda zorluk çektim Türkçe dil seçeneği olmadığı için play store den mobil uygulamayı da indirince herşey çözüldü telefona çekim videolarını istediğiniz an indirebiliyorsunuz memnun olduğum için GPS modülünüde sipariş verdim henüz gelmedi o yüzden onunla ilgili yorum yapamıyacağım teknik destek konusunda bu siteden alsanızda almadanızda yardımcı oluyorlar ama buradan alırsanız ararken benim gibi çekinmezsiniz
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
09.02.2019
Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Saat Global Türkçe Versiyon
Ürün çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde geldi. Yanında ekran koruyucu almıştım o biraz kötü tavsiye etmem.Ama genel olarak ürün güzel.Şarjı yoktu bana geldiğinde hemen şarja taktım ve güncellemeyle Türkçe yaptım.Tavsiye ederim Hızlı Kargo ve güvenilir satıcı.....
ARİF SAFA ÖZKAYA
08.02.2019
Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Saat Global Türkçe Versiyon
Mi bandı 3 kendi kulvarında zaten bir numara ürünü piyasanın bilindik satıcılarından daha ucuza aldım ürün orijinal Türkçe oldu güncellemesini sonra dün öğleden sonra sipariş verdim bu gün sabah dokuzda elime ulaştı bence bu firmaya alışverişte her zaman ön planda yer vermenizi tavsiye ederim hayırlı işler diliyorum kendilerine
Aytaç Demir
08.02.2019
Viofo A129 Çift Kameralı GPS Modüllü Araç Kamerası
ÖNCELİKLE HALİL BEYE VE MAXİTEKNO ÇALIŞANLARINA İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM. SATTIKLARI ÜRÜNÜN ARKASINDA DURAN BİR FİRMA . KALİTELİ ÜRÜN SATIYORLAR. İNTERNET'TE YAPTIĞIM ARAŞTIRMALAR SONUCU A129 U ALAMAYA KARAR VERDİM. GÖRÜNTÜ KALİTESİ VE BOYUT OLARAK HARİKA ARAÇTA YER KAPLAMIYOR. TAVSİYE EDERİM.
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
22.01.2019
Xiaomi Piston Fresh Edition Kulaklık
ürün beklediğimden iyi cıktı tavsiye ederim acılmamış bir şekilde gönderildi kargoya aynı gün verildi güvenilir terettüd etmeyin 150tl lik kulaklıklara taş çıkartır
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
18.01.2019
Veryfit ID107 Plus Yedek Kordon Kayış
Ürün stoğa girecek mi?
Nezih Ayaz
16.01.2019
Toplam 14 yorum görüntüleniyor.
1 2
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.