Ürün Yorumları
Xiaomi Mi Hybrid Pro HD Kulaklık
Ürün şık kaliteli bir tasarıma sahip. Ses kalitesi ve ses temizliği gayet iyi. 2+1 sürücülü olması farklı sesleri aynı anda güzel vermesini sağlıyor. Hd mikrofonu efsane kaliteli ses kaydediyor. Ekolayzer ile bass artırımı yaptığınızda bile ses bozulmuyor, bassları kaliteli. Fiyatına göre gayet iyi ürün. Tavsiye ederim.
Eyüp Gürlek
14.06.2019
Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Saat Global Türkçe Versiyon
Bileklik güzel kargo hemen ertesi gün aldım şubeden hızlıydı güzel paketlenmiş süper alıcaksanız burdann alın derim fiyatıda uygun teşekkürler Maxitekno ailesi...
Bahadır Arslan
25.05.2019
SJCAM SJ4000 SJ5000 M10 İki Batarya ve Şarj Cihazı
Sjcam marka olmasına rağmen Gitup Git2 aksiyon kamerasıyla da uyumlu. Şarj aleti de piller de sağlam. Teşekkür ederim.
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
11.05.2019
Eachine VR D2 5 inch 5.8Ghz FPV Goggles Gözlük
Maxitekno'dan ilk alışverişimdi. Yurtdışı fiyatıyla hemen hemen aynı bir fiyata Türkiye'den ulaşabilmek çok güzel oldu. Ürün sorunsuz bir şekilde ulaştı. Kendilerine teşekkür ediyorum..
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
11.05.2019
JUO 4'ü 1 Arada Telefon Lens Seti Balık Gözü, Macro, Geniş Açı
Tam bir fiyat performans ürünü, süper geniş açı lens için aldım bulanıklık olmadan miss gibi çekim yapıyorum , kutusu ve içerikler profesyonel
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
06.05.2019
Xiaomi Mi Wifi 2 Sinyal Güçlendirici Anten
Kargo zamanında elime ulaştı. Çok güzel paketlenmişti. Ürünün kurulumu ve kullanımı çok kolay. Çekim gücü gayet yüksek. Ben çok memnun kaldım resmen bir modem almış gibi oldum o kadar kullanışlı. Tavsiye ederim.
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
05.05.2019
Xiaomi Mi Wifi 2 Sinyal Güçlendirici Anten
Konşumuz 2. katta biz 5. katta olmamıza rağmen 2 MB saniyede alıyorum ve evin banyo lavaboda full çekiyor bazen sadece tek diş düşüyor kargo 1 gün sürdü
ALi Çini
25.04.2019
Xiaomi Mi Wifi 2 Sinyal Güçlendirici Anten
100 sinyal gücü sağlandı hızı artırdı. kurulumu uygulaması zor cihazı buldu.
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
24.04.2019
Juo Sports Mp3 Çalan Bluetooth Kulaklık
ürün sağlam ve hızlı şekilde elime ulaştı diğer sitelere göre ucuz ve güvenilir
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
24.04.2019
Xiaomi Mi Youth Edition 2. Nesil Bluetooth Kulaklık
Kargo bir günde elime ulaştı paketleme ve kalite gerçekten güzeldi. Kaliteli firma .
Üye İsminin Görünmesini İstemiyor
13.04.2019
Toplam 37 yorum görüntüleniyor.
1 2 3 4
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.