Viofo HK6 A329S ve A229 Ultra için Type-C Hibrit Park Modu Kiti, A329S serisi ve A229 Ultra araç kameraları için özel olarak tasarlanmış, hibrit park modu desteği ve akıllı voltaj koruması ile kameranızdan maksimum verim almanızı sağlar. Kontak kapalıyken otomatik olarak park moduna geçer, araç çalıştığında ise normal kayıt moduna döner.
Park Modu için Güç Bağlantı Kablosu
Park modu, aracınız park halindeyken çevresini gözetim altında tutar. Araç motoru kapalıyken bu bağlantı kablosu, kameraya kesintisiz güç sağlarken aynı zamanda aracınızın aküsünün deşarj olmasını da önler.
Kolay Yükseltme ve Bakım için Sökülebilir Tasarım
HK6, giriş ve çıkış kabloları sökülebilir modüler bir tasarıma sahiptir. Bu tak-çıkar bağlantı sayesinde kurulum sırasında kabloları yönlendirmek çok kolaydır ve gelecekte yükseltme veya değişim gerektiğinde ekstra uğraş gerekmez—mevcut kabloları sökmeye veya yeniden bağlamaya gerek yoktur.
Not: Yeni bir HK6 güç kablosu kullanmanız durumunda, kameranın yeni aksesuarla sorunsuz bir şekilde eşleşmesi için lütfen kamerayı fabrika ayarlarına sıfırlayın.
Otomatik Voltaj Takibi
HK6, aracınızın batarya voltajını her zaman aktif bir Bluetooth yayınıyla otomatik olarak iletir, hiçbir eşleştirme veya ayar yapmanıza gerek yok. Araç kameranız, HK6'dan sinyalini algılar, voltajı okur ve kaydedilen videoda gösterir. Böylece bataryanızın durumu her zaman gözünüzün önünde olur.
Şu anda desteklenen modeller: A229 Ultra, A119 M Pro, A329S Serisi. Diğer modeller için uygulama desteği çok yakında eklenecektir!
Otomatik Park Modu Geçişi
ACC algılama özelliği sayesinde araç kamerası, aracın kontağı kapatıldığında otomatik olarak park moduna geçer ve araç tekrar çalıştırıldığında anında normal kayda geri döner.
Hibrit Park Modu
HK6 Hardwire Kablosu, Hibrit Park Modu desteği sunar. Sistem üzerinden belirlenen “Cut-off Voltage” (voltaj kesme) ve “Cut-off Time” ayarlarına göre normal park kaydı ile Düşük Güç Darbe Algılama (Low-Power Impact Detection) modu arasında otomatik geçiş yapar.
Daha sorunsuz bir kullanım için, Voltaj Kesme “Cut-off Voltage” değerini donanım kablosu üzerinde seçtiğiniz değerden bir kademe daha yüksek yapmanızı öneririz.
12V / 24V Uyumluluk
HK6 Hardwire Kablosu, kameranızı doğrudan otomobil, SUV, kamyon, otobüs veya büyük araçlara bağlayarak sürekli güç sağlar. 12–24V arası tüm araç voltajlarını sorunsuz kabul eder, yani hangi araçta olursa olsun kullanabilirsiniz.
Teknik Özellikler
Model: HK6
Bağlantı Portu: Type-C
Uyumlu Modeller: VIOFO A329S Serisi, VIOFO A229 Ultra, VIOFO A119 M Pro
Giriş Voltajı: DC 12V- 24V
Düşük Voltaj Kesme Değerleri: 11.8V / 12.0V / 12.2V / 12.4V
Paket İçeriği
1 x Viofo HK6 A329S ve A229 Ultra için Type-C Hibrit Park Modu Kiti
1 xKullanım kılavuzu