RTC420, gelişmiş Sony STARVIS 2 IMX675 sensör ile donatılmıştır ve 2K çözünürlükte net, canlı videolar kaydeder. 4x optik zoom özelliği sayesinde ön kameranın yakalayamadığı uzak mesafelerdeki detayları kolaylıkla görüntüleyebilir. Bu özellik, özellikle uzun yol sürüşlerinde ve güvenlik kayıtlarında ekstra görüş avantajı sağlar.
Kamerada yer alan HDR (Yüksek Dinamik Aralık) teknolojisi, aşırı parlaklık ve karanlık bölgeler arasında mükemmel bir denge sağlar. Gece far parlamaları, güneş ışığı gibi zorlu ışık koşullarında bile plaka bilgileri ve çevresel detaylar net şekilde kaydedilir.
RTC420, aracın ön camının iç kısmına, dikiz aynasının hemen altına 3M yapışkanlı bant ile kolayca monte edilir. Kurulumu son derece basittir; sadece ön kameraya bağlantı kablosu ile entegre edilir ve anında kullanıma hazır hale gelir. İç mekân kurulumuna uygun yapısı sayesinde temiz ve sağlam bir görünüm sunar.
Model: RTC420
Fonksiyon: Telefoto Lens (4x Optik Zoom)
Sensör: Sony STARVIS 2 IMX675
Çözünürlük: 2K Quad HD (2560x1440P) / 30FPS
HDR Desteği: Var – Aşırı ışık ve karanlık dengeleme
Zoom: Var – 4x Optik Zoom
Montaj Yeri: Ön cam içi (dikiz aynası altı)
Montaj Şekli: 3M yapışkanlı bant ile
Bağlantı: Ön kameraya doğrudan bağlantı kablosu ile entegrasyon
1 x Telefoto Kamera
1 x Telefoto Kamera Bağlantı Kablosu
1 x Yedek 3M Yapışkan Bant
1 x Kullanım Kılavuzu